De zomer voorbij

Posted by:

Helaas, aan alle mooie dingen komt vaak een eind. Zo ook aan onze zomervakantie welke we dit jaar op Texel hebben doorgebracht. Van te voren had ik al een paar mooie locaties in gedachten genomen welke ik gedurende onze vakantie op de foto wilde zetten. Het scheelt dan een stuk als je al een beetje bekend bent op het eiland. En ik ben er redelijk bekend aangezien ik het eiland sinds kinds af aan elk jaar wel één of meerdere malen bezoek. Tevens had ik via Twitter een mede fotograaf (@fotograaftexel) leren kennen welke op het eiland woonachtig is. Tijdens mijn vakantie hebben we dan ook een keer afgesproken om samen foto’s te gaan maken. Een leuke shoot in de Slufter waarbij we menig fotoverhaal hebben uitgewisseld. Helaas was het weer niet geweldig waardoor de foto’s niet het beoogde resultaat opleverden. Om toch een kleine impressie te geven van dit geweldige natuurgebied heb ik een soortgelijke foto uit mijn archief opgesnort en bij dezen de link naar de foto die Patrick de Graaf op dat moment heeft gemaakt.

De Slufter

 Deze fotosessie was zonder meer een erg geslaagde avond welke ik zeker nog een keertje hoop over te doen op één van mijn bezoekjes aan het mooie eiland Texel. Verder ben ik er een aantal keer op uit geweest om toch die “ondergaande zon in de zee” foto te maken.

Purple sunset at Paal9, Texel

Tijdens één van deze sessies werdt ik op de terugweg naar de camping verrast door opkomende mist in het duingebied. Ook hiervan heb ik een paar fraaie platen kunnen schieten waarvan ik de onderstaande foto de meest tot de verbeelding vond spreken. Al met al een geslaagde vakantie waarbij ik weer een aantal mooie foto’s aan mijn Gallery heb kunnen toevoegen.

Galloway's in the mist

 

0
  Related Posts

Add a Comment