WORKSHOP NIGHTSCAPES

Tijdens deze Workshop leer ik u de basistechnieken voor het maken van een schitterende “Nightscape”. Een landschapsfoto alleen dan in het donker op een prachtige locatie. Laat je betoveren door duizenden sterren en wie weet krijg je nog een vallende ster te zien en mag je een wens doen.

€ 79

prijs per persoon

inclusief koffie/thee en koek

Maximaal 10 personen

WORKSHOP VOORJAARSBLOEIERS

Ga mee en laat u aangenaam verrassen in een sprookjesbos vol witte bosannemonen. Hier gaan we bezig om de mooiste foto’s te maken van deze van deze prachtige voorjaarsbloeiers.

€ 69

prijs per persoon

inclusief koffie/thee en koek

Maximaal 10 personen

WORKSHOP HERFSTFOTOGRAFIE

Ga mee en ontdek de schoonheid en kleuren van het Herfstbos. Het gevarieerde loof- en naaldbos in bosgebied de Slotplaats herbergt een grote verscheidenheid aan paddestoelen, vogels en planten. Deze lenen zich bij uitstek voor het maken van de meest prachtige herfstfoto’s.

€ 69

prijs per persoon

inclusief koffie/thee en koek

Maximaal 10 personen

WORKSHOP WAD & STERREN

Ga mee en beleef naast een grandioze zonsondergang ook nog de schoonheid van die prachtige sterrenhemel. Dit alles op een fotografisch zeer aantrekkelijke en donkere locatie aan de Friese waddenkust. Ben jij niet bang voor een beetje slik en wil je graag leren hoe je gebruik maakt van bepaalde technieken en deze toepast om van die fantastische “Nightscapes” te maken? Dan is dit een Workshop voor jou.

€ 179

prijs per persoon

inclusief koffie/thee en koek

Maximaal 6 personen

Vallende Sterren Fotograferen

Ik neem je mee op de avond waarop er de meest actieve meteoren regens van het jaar te zien zijn. De kans dat je een vallende ster ziet is groot, met soms wel tot 100 vallende sterren per uur. Dat zijn er bijna twee per minuut. Met de juiste foto apparatuur is er dan ook een grote kans dat je deze vallende sterren met je camera kunt vastleggen. Ga mee en verwonder je aan een fantastische lichtshow van moeder natuur!

€ 29

prijs per persoon

Fotowandeling

Maximaal 25 personen